intrerupatoare cu came motorstartere Relee electronice Contactoare comutatoare

contactoare cu came
Contactoare electromagnetice contactoare electromagnetice

Relee termice relee termice
comutatoare cu came
Comutatoare şi intrerupatoare cu came contactoare cu came

Motorstartere motorstartere
relee electronice
Relee electronice relee electronice
relee electronice GFK 3 relee electronice U Contactoare electromagnetice GLE - 5 Contactoare electromagnetice GI... Contactoare electromagnetice CRM 91 H/UNI Motorstartere CRM 2H/UNI Motorstartere VH...

RELEE ELECTRONICE

RELEE ELECTRONICE - SENZOR CREPUSCULAR GFK-3

relee electronice

Releul GFK-3 are rolul să cupleze ( la întunecare ) respectiv să decupleze ( în zori ) iluminatul. Releul intern este decuplat în timpul zilei. Dacă iluminarea din jur scade sub un prag reglat releul intern se aclanşează, îşi închide contactul. La scăderea nivelului de iluminare releul se cuplează. Funcţionarea este temporizată, pentru ca o variaţie scurtă ( ex.trăznet) să nu provoace deconectări inutile. Aparatul se poate regla în fabrică la o sensibilitate între 5…40 lx.Dacă nu se cere altfel, în mod obişnuit aparatele se reglează între 10…25 lx.

Aparatul se fixează cu 2 şuruburi M5 în plan vertical cu abajurul în sus, pe cât posibil într-un loc în care primeşte suficientă lumină dar în care alte surse artificiale de iluminat să nu deranjeze funcţionare. Cablul pentru record recomandat este A05VV-F 3x1 mmp (albastru,maro,negru). În funcţie de condiţiile de poluare, se recomandă curăţirea periodică a abajurului .

Tipuri de relee electronice: relee de timp multifuncţional, relee de timp dublu, relee de timp digital, relee de tensiune monofazate, relee de tensiune trifazată, relee de protecţie termică, relee diferenţiale, relee pentru urmărirea curentului, relee de nivel, relee crepusculare, relee crepusculare cu sensor, relee auxiliare, relee de impuls, relee automate de scară.

Date tehnice
Tensiunea nominală de izolaţie 250 V
Tensiunea reţelei de alimentare 230 V; 50 Hz ; +10 % - 15%
Consum propriu mx. 5 VA
Nivelul iluminării la cuplare 10…25 lx
Nivelul iluminării la decuplare (1,3…1,8) X valoarea de la cuplare
Temporizarea la o iluminare bruscă Min. 2 s
Frecvenţa de conectare Max. 120 c/h
Grad de protecţie IP 54

pentru detalii vezi >> CATALOG 
contactoare electronice  | 2008
powered by EMERiGOS
web design oradea

SEO Romania  haine online Director Web ClickLink.ro